Cestovné náhrady pri pracovnej ceste - Jaško, Jozef
Posledná novelizácia zákona č. 283/2002 Z.z. o cestovných náhradách bola vykonaná zákonom č. 477/2019 Z.z. s účinnosťou od 1.februára 2020. Prínos tejto novelizácie. Cestovné náhrady pri pracovnej ceste. Poskytnutie náhrady za používanie cestného motorového vozidla.