Spôsoby doručovania v správnom konaní - Hrtánek, Ladislav
Aspekt doručovania jednotlivých písomností v správnom konaní je veľmi podstatný, nakoľko od včasného a riadneho doručenia právneho podania v správnom konaní závisí, či predmetná písomnosť spôsobí právne účinky, ktoré s ňou právny poriadok spája. Jednotlivé prípady doručovania písomností v správnom procese. Verejné a súkromné listiny.