Specific Attributes of the Financial Managerial Accounting in the SMEs - Grosch, Dietmar, 1959-
Finančné manažérske účtovníctvo orientované na budúcnosť ako systematický, flexibilný a efektívny nástroj riadenia v stredných a malých podnikoch. MSP a prehodnotenie použitia rôznych nástrojov manažérskeho účtovníctva pre svoju likvidnú situáciu a vývoj likvidity.