Business and Law Vocabulary Acquisition in the ESP Classroom - Hrdličková, Zuzana
Kvalitatívny prieskum, či čítanie periodík a získavanie idiomatických výrazov z nich prispieva k pozitívnym výsledkom v idiomatickom teste a k zostaveniu korpusu profesionálnych článkov. Demonštrovanie analýzy korpusu u každého študenta v oblasti práva a ekonómie.