Stres v práci a jeho dôsledky na naše zdravie - Kopčíková, Mária
Žiadna práca zrejme nie je úplne bez stresu. Ako stres ovplyvňuje pracovný výkon. Vnímanie signálov tela, ktoré ohlasuje nerovnováhu. Nadmerná pracovná záťaž. Telesné a psychické prejavy a dôsledky stresu, alebo aj psychosomatické ochorenia.