Finančné efekty dosahované z integrácie inovatívnych informačných technológií v podnikových procesoch - Bolek, Vladimír, 1988-
Najvýznamnejšie finančné efekty dosahované z integrácie inovatívnych pervazívnych informačno-komunikačných technológií v podnikových procesoch v Slovenskej republike. Inovatívne pervazívne technológie, informačné systémy, ktoré môžu pomôcť podnikom uspieť v hospodárskej súťaži, zjednodušiť prácu, efektívne využiť ponúkané príležitosti a identifikovať potenciálne hrozby.