Hodnoty ve filmových pohádkách - Sedláček, Mojmír
Charakteristika pojmov hodnota, mediálne pôsobenie a rozpávky. Analýza vybraných filmových rozprávok českej a československej produkcie z pohľadu ich hodnotových prejavov. Najčastejšie vyjadrované hodnoty. Socializačná funkcia médií (filmu).