Vplyv štátnych dotácií na vývoj elektromobility v Slovenskej republike - Raková, Monika, 1991-
Možné dotácie pre spotrebiteľa na nákup elektromobilov poskytované štátom s cieľom podporiť zelenú ekonomiku. Význam elektromobility. Porovnanie prevádzkových nákladov, registračných poplatkov a poistenia s automobilmi s bežnými spaľovacími motormi.