Comparative Study on Willingness to Communicate among Four Different Countries: Japan, the Slovak Republic, the Czech Republic, and Spain - Nakanishi, Takayuki
Komparatívna štúdia, ktorej cieľom bolo zistiť, či existujú nejaké kultúrne odlišnosti alebo rozdiely medzi krajinami v ochote komunikovať v cudzom jazyku. Dotazník bol určený študentom vysokých škôl a skúmal sa ich postoj k angličtine. Hľadanie príčiny odlišností medzi SR, ČR, Japonskom a Španielskom.