Pracovní a osobní asistenti - zdaňovanie príjmov - Mintál, Ján
V aplikačnej praxi sa často krát zamieňajú pojmy osobný asistent a pracovný asistent, prípadne sú stotožnované. Jedná sa o rozdielne formy aktivít. Osobný asistent a peňažný príspevok na osobnú asistenciu. Pracovná asistencia. Zdaňovanie príjmov. Ilustračné príklady.