Tvorba pracovných miest - úloha MSP pri stabilizácii ľudského kapitálu - Bukovová, Sylvia, 1959-
Súčasný stav a štruktúra malých a stredných podnikov v SR, podiel malých a stredných podnikov na základných makroekonomických kategóriách a jeho vývoj na Slovensku v rokoch 2014 až 2018 s dôrazom na vývoj a štruktúru podnikov v oblasti zamestnanosti. Dáta z údajovej databázy Slovak Business Agency.