Odvody v roku 2020 - Slaninková, Katarína
Platiteľmi poistného sú zamestnanec, zamestnávateľ, povinne poistená SZČO, dobrovoľne poistená osoba, štát a Sociálna poisťovňa. V januári sa menili odvody do Sociálnej poisťovne. Aké teda platia odvody zamestnanec, zamestnávateľ a SZČO a čo im hrozí za nezaplatenie poistného. Sadzby poistného.