Prevencia vzniku ekonomických podvodov - Staríčková, Zuzana
Vymenovanie niektorých z najčastejších spôsobov prevencie podvodov, ktoré je možné v organizáciách a účtovných jednotkách aplikovať pri prevencii vzniku a výskytu možných ekonomických podvodov.