Rámec a opatrenia týkajúce sa štatistiky obyvateľstva a zamestnanosti v systéme národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Opis rámcov a opatrení týkajúcich sa štatistiky obyvateľstva a zamestnanosti. Poskytnutie usmernení, do akého rozsahu tieto rámce zodpovedajú systému národných účtov ESA 2010.