Ukončenie niektorých exekúcií od 1.januára 2020 - Horváth, Edmund
Od 1.januára 2020 nadobudol účinnosť zákon č. 233/2019 Z.z. o ukončení niektorých exekučných konaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Podstata a zmysel zákona č. 233/2019 Z.z. Staré exekúcie, ktoré sa týmto zákonom zastavia. V koho réžií bude zastavovanie starých exekúcií.