Finančné transakcie systému národných účtov ESA 2010 (4.) - Staríčková, Zuzana
Klasifikácia tretej časti finančných transakcií podľa kategórie, používanú v rámci systému ESA 2010. Poistné, penzijné a štandardizované schémy záruk, finančné deriváty a zamestnanecké opcie na akcie.