Práceneschopnosť a nemocenská dávka - Mrukviová Tomiová, Sandra
Ak je zamestnanec uznaný za dočasne práceneschopného, mzda mu nepatrí a samostatne zárobkovo činnej osobe môže tiež dočasná pracovná neschopnosť skomplikovať zabezpečenie príjmu. Aj počas dočasnej pracovnej neschopnosti poznáme formy hmotného zabezpečenia, pričom existujú rozdiely medzi zabezpečením zamestnanca a SZČO. Možnosti poskytovania náhrady príjmu.