Odpady po novom - Jaško, Jozef
Posledný zákon o odpadoch č. 79 z roku 2015 bol už niekoľkokrát menený, rovnako sa menili aj vykonávacie vyhlášky k zákonu. Hlavný cieľ odpadového hospodárstva do roku 2020 a zmeny od roku 2020. Program odpadového hospodárstva SR.