Nepretržitá prevádzka - práca nadčas, odmeňovanie - Slaninková, Katarína
Rozvrhnutie pracovného času, správne posúdenie nárokov zamestnancov pracujúcich v nepretržitej prevádzke sú otázky, ktoré často trápia zamestnávateľov aj zamestnancov. Právna úprava pracovného času. Zodpovednosť za organizáciu pracovného času. Nepretržitá prevádzka a nepretržitý odpočinok zamestnanca. Práca nadčas, práca vo sviatok - mzdové zvýhodnenie.