Dobrovoľnícka činnosť v obci - Kašiar, Ján
Dobrovoľnícku činnosť upravuje zákon č. 406/2011 Z.z. o dobrovoľníctve, ktorý upravuje právne postavenie dobrovoľníka a právne vzťahy pri poskytovaní služieb, činností a iných výkonov dobrovoľníkom. Charakteristika dobrovoľníctva a rozsah dobrovoľníckej činnosti v obciach.