Digitálna konkurencieschopnosť členských štátov EÚ a jej meranie - Rabatinová, Marcela, 1977-
Vytvorenie jednotného digitálneho trhu EÚ. Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti (DESI) - charakteristika. Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti (DESI 2019) – výsledky za EÚ. Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti (DESI 2019) – Slovensko.