Jednomyseľné hlasovanie verzus hlasovanie kvalifikovanou väčšinou pri uplatňovaní daňovej politiky Európske únie - Schultzová, Anna
Jednomyseľnosť verzus kvalifikovaná väčšina prijímania rozhodnutí v oblasti daní. Bariéry jednomyseľného rozhodovania z aspektu EÚ. Alternatívy prechodu z jednomyseľného hlasovania na hlasovanie kvalifikovanou väčšinou v daňovej oblasti. Oblasti a kroky prechodu od jednomyseľného hlasovania k hlasovaniu kvalifikovanou väčšinou v EÚ – návrh Európskej komisie.