Miesto kľúčových ukazovateľov výkonnosti v rámci strategického riadenia podniku - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Tvorba a formulovanie cieľov podniku. Organizačná štruktúra a podniková kultúra vo väzbe na stratégiu podniku. Kľúčové ukazovatele výkonnosti.