Pokles domácej výroby - vplyv na konkurencieschopnosť krajiny - Válek, Juraj, 1981-
Zvyšovanie spotrebných daní . Oslabenie konkurencieschopnosti krajiny. Pokles domácej výroby liehovín. Nárast dovozu liehovín. Vplyv spotrebnej dane z alkoholických nápojov na výrobu. Daňové úniky spotrebnej dane z alkoholických nápojov.