Postavenie dane z poistenia v daňových systémoch vybraných európskych krajín - Kušnírová, Jana, 1977-
Vplyv zavedenia dane z poistenia na rozpočet verejnej správy v SR. Postavenie dane z poistenia v daňovej sústave SR. Veľká Británia ako kolíska dane z poistenia. Daň z poistenia v daňovej sústave Rakúska.