Výdavky domácností na vybrané komodity - Válek, Juraj, 1981-
Príjem zo spotrebnej dane z alkoholických nápojov do štátneho rozpočtu. Spotreba alkoholických nápojov v SR. Výdavky domácnosti na alkoholické nápoje v krajinách EÚ v roku 2017. Medzinárodné porovnanie spotreby alkoholických nápojov v litroch na osobu staršiu ako 15 rokov.