Teaching Spanish as a Foreign Language for Students of Economics - Kittová, Zuzana, 1975-
Potreby študentov na Ekonomickej univerzite v Bratislave v oblasti výučby cudzieho jazyka - španielčiny. Relevantnosť zvládnutia španielčiny počas štúdia, relevantnosť konkrétnych tém v učebných osnovách, hodnotenie získaných vedomostí a kompetencií.