Hlavné trendy vývoja v sektore nebankových finančných inštitúcií - Golha, Peter, 1977-
Definovanie hlavných vývojových tendencií v sektore nebankových finančných inštitúcií (NBFI) v posledných dvoch dekádach. Charakteristika sektora NBFI a jeho postavenie vo finančnom systéme. Súčasné trendy vývoja objemu a štruktúry aktív nebankových finančných inštitúcií. Aktuálne inovácie v sektore NBFI.