Agentúra dočasného zamestnávania - Petríková, Lucia
Agentúra dočasného zamestnávania zamestnáva občana v pracovnom pomere na účel jeho dočasného pridelenia k užívateľskému zamestnávateľovi. Zároveň poskytuje dočasnému agentúrnemu zamestnancovi ochranu, pokiaľ ide o pracovné podmienky a podmienky zamestnávania. Všeobecná charakteristika agentúry dočasného zamestnávania, podmienky na výkonávanie tejto činnosti a jej povinnosti.