Teoretické prístupy ku kapitálovej štruktúre podnikateľských subjektov - Bastyr, Silvia, 1978-
Stručná prezentácia jednotlivých teoretických prístupov ku kapitálovej štruktúre podnikateľských subjektov. Poukázanie na ich možnú praktickú aplikáciu.