Názvy odrôd rastlín a ich právna ochrana - Mitura, Martin
Odrody rastlín a ich právna ochrana. Ochrana práv k odrodám rastlín v Slovenskej republike. Právna úprava a jej pôsobnosť. Podmienky udelenia právnej ochrany. Konanie o udelenie šľachtiteľského osvedčenia. Ochrana práv k odrodám rastlín v Európskej únii. Názvy odrôd rastlín. Názov odrody rastliny ako predmet prihlášky národnej ochrannej známky. Názov odrody rastliny ako predmet prihlášky ochrannej známky Európskej únie.