Role of Transformational Leadership and Transactional Leadership on Organization Innovation - Kittikunchotiwut, Ploychompoo
Ako zloženie transformačného a transakčného vedenia ovplyvňuje podnikateľskú orientáciu, podnikateľská orientácia ovplyvňuje inováciu organizácie, čo zasa ovplyvňuje transformačné a transakčné vedenie priamo a nepriamo ovplyvňuje organizačnú inováciu. Údaje zozbierané v Thajsku.