Leadership Skills: a Study in Hochiminh City, Vietnam - Nhung, Tran Thi Bich
Hodnotenie vodcovských schopností vo vietnamských podnikoch a štúdium rozdielov medzi pohlaviami, postavením a skúsenosťami s vodcovskými schopnosťami spoločností vo Vietname. Vodcovské schopnosti v podnikoch vo Vietname merateľné prostredníctvom kognitívnych zručností, medziľudských zručností, obchodných zručností a strategických zručností.