Specific Influence of Knowledge Intensive and Capital Intensive Organizations on Collaborative Climate and Knowledge Sharing in SMEs - Petrov, Viktorija
Znalostný manažment so zameraním na zdieľanie vedomostí. Zdieľanie znalostí závisiace od dôvery a spolupráce, ktoré sú prvkami organizačnej kultúry. Kolaboratívne prostredie ako spoločný mentálny priestor akceptovaný vedomostnými pracovníkmi, ktoré ovplyvňujú pripravenosť správania zdieľať vedomosti.