Postoj rezidentov k rozvoju cestovného ruchu - Kvasnová, Diana
Udržateľný cestovný ruch založený na troch princípoch udržateľného rozvoja - ekonomickom, sociálnom a environmentálnom. Rezidenti ako súčať produktu cestovného ruchu cieľového miesta. Obraz o postojoch rezidentov k cestovnému ruchu v cieľových miestach na Slovensku.