Rozvoj cestovného ruchu vo svete - Gúčik, Marián
Cestovný ruch ako jeden z najrýchlejšie rastúcich sektorov svetovej ekonomiky a významná ekonomická a sociálna sila vo svete. Návštevnosť a príjmy v medzinárodnom cestovnom ruchu (1950-2018). Najnavštevovanejšie štáty s príjmami a výdavkami na medzinárodný cestovný ruch v roku 2018. Štruktúra návštevnosti v medzinárodnom cestovnom ruchu podľa regiónov. Štruktúra príjmov v medzinárodnom cestovnom ruchu podľa regiónov.