Priestorové efekty v regionálnych inovačných aktivitách - Furková, Andrea, 1975-
Úloha územných účinkov v inovačných procesoch v 245 regiónoch NUTS-2 Európskej únie (EÚ) na obdobie rokov 2008 - 2012. Hypotéza priestorovej autokorelácie a nehomogénne reakcie inovačného výstupu na zmeny inovačných vstupov naprieč skupinami regiónov (hypotéza priestorovej heterogenity).