Činnosť miestnych akčných skupín v cestovnom ruchu na Slovensku - Kvasnová, Diana
Partnerstvá subjektov zainteresovaných na cestovnom ruchu a uplatňovanie marketingového manažmentu. Výsledky prieskumu, ktorého predmetom bola činnosť miestnych akčných skupín a uplatňovanie prvkov marketingového manažmentu. Podnety pre založenie miestnych akčných skupín. Aktivity miestnych akčných skupín zamerané na podporu cestovného ruchu. Prínosy a bariéry činnosti miestnych akčných skupín.