Vplyv technologického pokroku na štruktúru zamestnanosti v krajinách V4 - Martinák, Dávid
Hypotézy o „skill-biased“ a „routine-biased“ technologickom pokroku. Skúmanie či trendy v krajinách V4 sú podobné, alebo rozdielne ako vo vyspelých trhových ekonomikách. Štruktúra trhu práce sa v krajinách V4 zmenená heterogénnym spôsobom.