Limitné kapacity a manažment návštevníkov v cieľových miestach cestovného ruchu - Gajdošíková, Zuzana
Polemiky o tom, aký počet návštevníkov je optimálny pre cieľové miesto cestovného ruchu. Prvotné impulzy skúmania limitných kapacít a manažmentu návštevníkov. Nástroje zabezpečenia udržateľného rozvoja cestovného ruchu. Limitné kapacity v cieľových miestach: environmentálne, ekonomické a sociálne limitné kapacity. Opatrenia manažmentu návštevníkov - typ opatrení a realizačné nástroje.