Data Science Methods in Evaluating Inovative Potential and Innovative Activity of Industrial Enterprise under Conditions of Digital Economy - Gorokhova, Anna E.
Príklady matematických metód používaných vo vede údajov na hodnotenie inovačného potenciálu a inovačnej činnosti priemyselného podniku v digitálnej ekonomike. Veľká dátová technológia použiteľná na vývoj metód na hodnotenie inovačnej činnosti a inovačného potenciálu priemyselného podniku.