Motivation to Work for Employees in Regional Education and Possibilities to Influence it - Tureckiová, Michaela
Možnosťami ovplyvňovania motivácie manažérov pracovať v oblasti regionálneho vzdelávania. Najznámejšie teórie motivácie / spokojnosti s prácou. Konkrétne možnosti, ako pozitívne ovplyvniť motiváciu k práci a tým aj pracovný výkon zamestnancov v regionálnom vzdelávaní.