Recruiting Human Resource Using PR Communication Tools and Sosially Responsible Activities - Skýpalová, Renata
Vnímanie úlohy internej komunikácie a využívanie nástrojov PR na posilnenie ľudského kapitálu a zmiernenie fluktuácie zamestnancov. Interné komunikačné kanály a vzťahy s verejnosťou ako bohaté zdroje správnych informácií pre zamestnancov organizácie.