Dejte značce pevné základy - Hovorka, Petr
Výskum ako súčasť budovania značky zamestnávateľa. Dáta, ktoré tvoria značku zamestnávateľa - firemná kultúra, spokojnosť zamestnancov, motivovanosť zamestnancov. Parametre, ktoré určujú silu značky - autentickosť, relevantnosť, jedinečnosť. Ako zvládnuť výskum týkajúci sa značky zamestnávateľa.