Mediálna gramotnosť ako základná zručnosť v digitálnej spoločnosti - Koprena, Eva
Nevyhnutnosť zlepšenia spoločenského postavenia mediálnej výchovy prostredníctvom vzdelávania, budovania a zvyšovania digitálnej gramotnosti jedincov prostredníctvom nových médií a informačných technológií.