Syndróm vyhorenia - Pisoňová, Mária
Príčiny vzniku, príznaky a predchádzanie syndrómu vyhorenia (burn-out). Cieľovou skupinou sú vedúci pedagogickí zamestnanci. Problematika je súčasťou obsahu bakalárskeho a magisterského štúdia "Manažment vzdelávania a verejnej správy" na UKF v Nitre.