Impact of Selected Factors on the Perception of the Macroeconomic and Financial Environment of SMES (Empirical Study From Czech Republic and Slovak Republic) - Dobeš, Kamil
Zhodnotenie a porovnanie vnímania podnikateľského prostredia a jeho dopad na podnikanie v Českej republike a na Slovensku. Výskum zameraný na malé a stredné podniky, ktoré sú hlavným katalyzátorom hospodárskeho rastu jednotlivých ekonomík. Odlišné vnímanie podnikateľského prostredia v niekoľkých aspektoch.