Workplace Flexibility to Improve Organizational Performance - Snah, Binal
Stratégie flexibility na pracovisku, ktoré sú nevyhnutné pre vedúcich organizácií a manažérov ľudských zdrojov na udržanie a zlepšenie konkurencieschopnosti organizácie (zlepšená produktivita a zlepšená finančná výkonnosť) spolu s výkonnosťou starnúcich zamestnancov. Spoločné rozhodovanie medzi manažérmi ľudských zdrojov a starnúcimi zamestnancami má pozitívny vzťah k pracovným postojom a angažovanosti zamestnancov.