Vizitkou firemní kultury jsou šéfové - Kazdová, Alena
Silná značka a atraktivita zamestnávateľa ako dôležité faktory pre kandidáta na prácu. Vzťahy vo vnútri firmy a autentické osobnosti ako silný magnet pri voľbe zamestnávateľa. Stále platí: zamestnávateľa si vyberáme podľa pozície, ale opúšťame kvôli šéfovi. Neformálne a autentické predstavenie osobnosti šéfa na portáli winwinjob.cz. Umiestnenie ponuky práce k profilu šéfa firmy. Osobná značka šéfa ako pomoc pri budovaní firemnej značky.