Investice do vědy a výzkumu a produktivita práce v MSP v Eurozóně - Krkošková, Radmila
Skúmanie či existuje dlhodobý vzťah a krátkodobý vzťah mezi investíciami do vedy a výskumu a produktivitou práce. Vzťah medzi investíciami do vedy a výskumu a produktivity práce v štátoch eurozóny. Preskúmanie tohto vzťahu v prípade malých a stredných podnikov.